Kunststof kozijnen Friesland

Kunststof kozijnen, onderhoudsvriendelijk

Steeds meer mensen besluiten tot de aanschaf van kunststof kozijnen. Kunststof is een stuk onderhoudsvriendelijker dan hout. Hout kan onder invloed van vocht gaan schimmelen of kromtrekken. Bij hoge buitentemperaturen kunnen er ook verkleuringen of barsten ontstaan. Kunststof heeft deze nadelen niet, daarbij is het eenvoudig af te nemen met een sopje. Prijstechnisch gezien zijn kozijnen van kunststof voordeliger dan andere soorten kozijnen.

Wij van Woudstra’s Bouwmaterialen willen tegemoet komen aan de wensen van onze klanten, wij hebben daarom een uitgebreid assortiment voor de hele regio Friesland.

Ruime keuze

Heeft u raamkozijnen nodig? Wij denken met u mee wanneer u advies nodig heeft. Sommige raamconstructies lijken ingewikkeld, naast vaste ramen bestaan er ook draai-/kiepramen en valramen. Daardoor lijkt passen en meten soms een ‘moeilijke’ klus te zijn. Voor ons is niets te ingewikkeld; door onze ervaring en service zorgen wij ervoor dat u altijd maatwerk heeft.

Tevens leveren wij kozijnen voor uw deuren. Wij leveren veel soorten en maten, tot aan de kozijnen van uw schuifpui toe. Onze kunststof kozijnen zijn leverbaar in formaten tot zes meter.

Tevreden klanten

Onze klanten in Friesland zijn erg tevreden over ons bedrijf. In de reviews is onder andere te lezen:
‘Heel behulpzaam en vlotte levering tegen een scherpe prijs. Maatwerk is ook geen probleem. Verkopen niet alleen een product maar denken ook mee voor een goede oplossing.’

In ons bedrijf willen we die persoonlijke benadering graag voortzetten. Voor kunststof kozijnen en andere materialen kunt u altijd bij ons terecht, wij gaan graag met u in gesprek. Bezoekt u onze website voor onze openingstijden, of voor het maken van een afspraak. Wist u dat wij een gratis bezorgservice bieden voor de regio Noordoost-Friesland?

Woudstra’s Bouwmaterialen, voor al uw nieuwbouw- of verbouwingsactiviteiten!

Kunststof gevelbekleding Friesland – Woudstra’s Bouwmaterialen & Houtbouw B.V.

Kunststof gevelbekleding Friesland Kunststof gevelbekleding Friesland Kunststof gevelbekleding FrieslandKunststof kozijnen Friesland

✔ Diverse materialen

✔ Maatwerk

✔ Bezorgservice

✔ Persoonlijk advies

 

Stel uw vraag