Kunststof gevelbekleding Friesland


Kunststof gevelbekleding, voor uw gemak

Welkom bij Woudstra’s Bouwmaterialen in Friesland. U bent bij ons aan het juiste adres voor renovaties of nieuwbouwprojecten. Een strak afgewerkte kunststof gevel- of dakrandbekleding is daarbij erg belangrijk, het maakt de uitstraling van uw huis compleet. Wij kunnen kwalitatief hoogstaande materialen aan de gehele regio Friesland leveren. Zo hebben wij in ons assortiment panelen van de volgende merken:

  • Keralit
  • Profort
  • Fortalit
  • Fortex

Kunststof versus hout

Wij zullen voor u de voordelen van kunststof gevelbekleding op een rijtje zetten.
Kunststof gevelpanelen zijn om te beginnen onderhoudsvriendelijk. Ze zijn gemaakt van hoogwaardige materialen en passen altijd. Vocht, warmte en bacteriën kunnen niet tussen kieren kruipen; kromgetrokken onderdelen zijn daardoor voorgoed verleden tijd! Met een sopje kunt u het oppervlak gemakkelijk schoonmaken. Omdat de panelen in mooie kleuren leverbaar zijn, hoeft u nooit meer energie te steken in schilderwerk.

Ten tweede hebben wij duurzaamheid hoog in het vaandel staan. Alle panelen zijn gemaakt van gerecyclede kunststof en gaan – als u daarvoor kiest – een leven lang mee. Zowel de productie als de houdbaarheid van het materiaal zijn milieuvriendelijk.

Tenslotte is het oppervlak van de kunststof gevelbekleding niet van echt hout te onderscheiden. De ruime keuze in modellen en kleuren zorgt ervoor dat wij voor elk wat wils hebben. Wie voor onze producten kiest, krijgt mooi verzorgde gevelpanelen van kunststof als eindresultaat, mét een vriendelijke houtlook. Uw huis krijgt dankzij deze materialen een naturel uitstraling en wordt een blikvanger in de straat.

Gratis bezorgservice in Friesland

Onze kunststof gevelbekleding is leverbaar in diverse modellen en in meer dan dertig kleuren. En wist u al dat wij een gratis bezorgservice bieden in Noordoost-Friesland? Voor meer informatie kunt u terecht op onze website, maar bij Woudstra’s Bouwmaterialen staan wij u ook met plezier te woord. U bent altijd welkom voor persoonlijk en deskundig advies. Onze klanten schrijven goede reviews over ons:

‘Fantastische winkel met normale maar ook vooral unieke producten die niet te koop zijn in een standaard bouwwinkel, het is ook stukken goedkoper en de service hier is ook echt uitzonderlijk. ’

Graag tot ziens bij Woudstra’s Bouwmaterialen!

Kunststof gevelbekleding Friesland – Woudstra’s Bouwmaterialen & Houtbouw B.V.

Kunststof gevelbekleding Friesland Kunststof gevelbekleding Friesland Kunststof gevelbekleding FrieslandKunststof gevelbekleding Friesland

✔ Diverse materialen

✔ Maatwerk

✔ Bezorgservice

✔ Persoonlijk advies

 

Stel uw vraag