Keralit, voor uw bouwgemak in Friesland

Keralit, een paradepaardje

Wilt u uw huis renoveren, of gaat u in een nieuwbouwhuis wonen? Wellicht bent u dan op zoek naar een mooie en solide gevel- of dakrandbekleding. Woudstra’s Bouwmaterialen kan die in de hele regio Friesland aan u leveren. Het paradepaardje in ons assortiment is Keralit. Wij leggen u graag uit waarom wij een verkoopadres zijn van dit topproduct.

De voordelen op een rijtje

Allereerst zijn de panelen van Keralit absoluut onderhoudsarm. Ze zijn vervaardigd van hoogwaardige kunststof en sluiten naadloos op elkaar aan. Vocht, warmte en schimmels krijgen zo geen kans. U zult dus geen kromgetrokken onderdelen meer tegenkomen, zelfs niet na lange tijd. Met een sopje kunt u uw gevel of dakrand eenvoudig reinigen, schilderen hoeft u nooit meer te doen.

Ook voor wat betreft duurzaamheid is Keralit een goede keuze. Alle panelen zijn gemaakt van gerecyclede kunststof en zijn onverwoestbaar. In twee opzichten minder belastend voor ons milieu, en wie wil er nu geen bijdrage leveren aan een duurzamere manier van wonen?

Uit ervaring weten wij intussen dat deze producten erg geliefd zijn bij veel van onze klanten in Friesland. Keralit staat garant voor exclusief materiaal. De productietechieken zijn zo ver ontwikkeld dat het oppervlak niet van echt hout te onderscheiden is. U heeft ruime keus uit verschillende modellen en kleuren. Wie voor Keralit kiest, krijgt een mooi verzorgde gevel als eindresultaat.
Zo heeft uw een huis een rustieke uitstraling en is het een blikvanger in de straat.

Meer weten?

De gevel- en dakrandbekleding van Keralit is leverbaar in diverse modellen en in meer dan dertig kleuren. Via onze website kunt u een eerste indruk krijgen, maar wij van Woudstra’s Bouwmaterialen staan u ook graag te woord. Wij hebben verschillende panelen en kleurstalen in huis. Komt u daarom gerust bij ons langs. Wij kunnen u zodoende een persoonlijk en deskundig advies geven dat past bij uw situatie en uw smaak. Wist u dat wij een gratis bezorgservice bieden in Noordoost-Friesland?

Tot ziens bij Woudstra’s Bouwmaterialen!

Keralit Friesland – Woudstra’s Bouwmaterialen & Houtbouw B.V.

Keralit Friesland Keralit Friesland Keralit FrieslandKeralit Friesland

✔ Diverse materialen

✔ Maatwerk

✔ Bezorgservice

✔ Persoonlijk advies

 

Stel uw vraag