Dakraam Friesland

Een dakraam nodig?

Bent u woonachtig in de provincie Friesland en overweegt u de aanschaf van een dakraam? Op deze pagina geven wij u op voorhand wat informatie. Het plaatsen van een dakraam lijkt wellicht een ingrijpende verbouwing, maar het tegendeel is waar. Er is geen vergunning nodig voor een dakraam, dit in tegenstelling tot de plaatsing van een dakkapel. Een dakraam creëert extra licht en lucht op uw zolder, of in een kamer met schuine wanden of uw garage. Uw huis frist er enorm van op, veel klanten van ons in Friesland gingen u voor. Een bezoek aan Woudstra’s Bouwmaterialen loont de moeite, wij geven u persoonlijk advies over de mogelijkheden.

Comfortabeler wonen en werken dankzij een dakraam, de mogelijkheden

Een werkruimte op uw zolder, kamer of in uw garage wordt een stuk comfortabeler met lichtinval van buiten. Meer licht zorgt doorgaans voor meer energie, dus meer productiviteit.
Onze dakramen zijn leverbaar in hout en kunststof. De keuze voor een van beiden hangt af van uw persoonlijke smaak. Hout heeft een warmere uitstraling, terwijl kunststof onderhoudsvriendelijker is.
Daarnaast zijn er verschillende constructies mogelijk voor wat betreft het openen. Er zijn diverse tuimel- en valconstructies leverbaar, afhankelijk van uw woonsituatie. Informeert u gerust bij ons naar de mogelijkheden. Al onze producten kunnen op maat gemaakt worden. Ook garanderen wij u dat elk leverbaar dakraam voorzien is van een veiligheidssluiting en dubbel glas.

Gratis bezorging in Friesland

Er zijn kortom legio mogelijkheden waar u uit kunt kiezen bij de keuze voor een dakraam.
Mocht u besluiten om bij ons een dakraam aan te schaffen: Woudstra’s Bouwmaterialen bezorgt uw bestelling gratis in de gehele regio Noordoost-Friesland. Dat is een service waar wij trots op zijn, onze klanten maken er graag gebruik van. Op onze website kunt u onze contactgegevens vinden.
Wij nodigen u van harte uit voor een bezoek aan ons bedrijf!

Dakraam Friesland – Woudstra’s Bouwmaterialen & Houtbouw B.V.

Dakraam Friesland Dakraam Friesland Dakraam FrieslandDakraam Friesland

✔ Diverse materialen

✔ Maatwerk

✔ Bezorgservice

✔ Persoonlijk advies

 

Stel uw vraag